Over ons

Internet service provider Skyline Telecom

Skyline Telecom is opgericht in 2004 en is sindsdien gegroeid tot een toonaangevende aanbieder van Internet via een vaste draadloze verbinding met zo’n 10.000 klanten. Vanaf eind april 2017 is onze dienst beschikbaar in de gemeenten Middelburg, Veere, Vlissingen, Borsele, Hulst en Goes in de provincie Zeeland. 

Skyline Telecom levert een stabiele vaste breedband internetverbinding voor particulieren en bedrijven. Onze diensten verzorgen wij via onze eigen infrastructuur die opgebouwd is met jarenlange ervaring op dit gebied. Skyline Telecom verkoopt dus geen diensten of technologie van derden.

Door de hoge kwaliteit van onze infrastructuur en technologie kunnen wij snel, stabiel en betrouwbaar internet leveren, zelfs in buitengebieden. Ook maken wij uitsluitend gebruik van gecertificeerde apparatuur van bewezen betrouwbare merken zoals Infinet, Motorola, Cisco Systems en Air Fiber. 

De geleverde internet snelheid is uitsluitend afhankelijk van het door u gekozen tarief (20-100 Mbit/s). Uw gekozen snelheid is dus gegarandeerd en niet afhankelijk van factoren als aantal gebruikers in uw omgeving of afstand van uw woning tot een centrale, zoals bij veel andere aanbieders. Zelfs op het platteland of bijvoorbeeld industrieterreinen.

Door onze technologie kunt u internet van Skyline Telecom met dezelfde instellingen blijven gebruiken, zelfs als u verhuist binnen ons dekkingsgebied. Bovendien is de techniek eenvoudig en snel bij u te installeren door onze monteurs.