Beschikbaarheid

Draadloze Internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen
Internet provider Skyline Telecom
Draadloze Internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen

Wij bieden u de mooiste oplossing voor de buitengebieden die er op dit moment wereldwijd bestaat: de kwaliteit van glasvezel zonder hoge aanlegkosten. Ons draadloze internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen is momenteel beschikbaar in de gemeenten Veere, Borssele, Middelburg, Vlissingen, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Aa-Hunze ,Borger-Odoorn ,Coevorden ,Emmen ,Assen en Tynaarlo. Wij stoppen echter niet bij die gebieden. Bevindt uw adres zich niet in een van deze gemeenten? Vraag ons internet vrijblijvend aan – dan zullen wij weten dat wij zo snel mogelijk uw kant op moeten uitbreiden. Misschien kunnen we zelfs al direct een oplossing voor uw adres bieden!

Skyline Telecom maakt gebruik van eigen infrastructuur en verkoopt geen diensten of technologieën van derde partijen. U als klant kunt altijd op ons rekenen. Wij reageren ook altijd snel omdat alles wat wij bieden direct onder onze verantwoordelijkheid valt en wij zijn niet afhankelijk van andere partijen. Onze abonnementen voor draadloze internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen starten vanaf €39,99 per maand voor particulieren en €39,99 per maand voor zakelijke klanten. Deze prijs, met de snelheidsgarantie en hoge kwaliteit van onze dienst, is de laagste op de markt van draadloze Internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen. Skyline Telecom vindt altijd een oplossing voor draadloze Internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen . Ook voor uw adres en vooral op die locaties waar andere aanbieders het opgeven. Het zal ons lukken om u, ondanks eventuele obstakels, aan te sluiten, en de aangevraagde internetsnelheid te garanderen! Wij leveren niet alleen in de buitengebieden – veel klanten van Drenthe, Zeeland en Groningen stappen van hun huidige provider over omdat Skyline Telecom zeer goede kwaliteit levert tegen de laagste prijzen op de markt. U kunt een vrijblijvende aanvraag indienen via dit formulier.


Waarom Skyline Telecom?

 • Altijd de laagste prijs op de markt van snel internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen.
 • Snelheidsgarantie van uw snel internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen.
 • Geen minimale contractduur, maandelijks opzegbaar – een teken van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze dienst.
 • Geen datalimiet voor snel internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen.
 • Ruim 10.000 tevreden klanten van Skyline Telecom in buitengebieden wereldwijd – wij hebben uitgebreide ervaring op dit gebied!
 • Skyline Telecom staat voor kwaliteit en klantvriendelijke service.
 • Heeft een andere provider bij uw adres in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen opgegeven? U hoeft geen glasvezel aan te leggen – Skyline Telecom biedt de kwaliteit van glasvezel zonder hoge eenmalige aanleg- en abonnementskosten.
 • Stabiel snel internet in het buitengebied van Drenthe, Zeeland en Groningen, waarbij de snelheid niet afhankelijk is van het aantal abonnees in uw sector, afstand tot de centrale of de tijd van de dag.
 • Onze techniek is onafhankelijk van regen, wind, ijs op de antenne etc. Probeer maar zelf of vraag uw buren / onze klanten naar hun ervaring met Skyline Telecom!
 • Beveiligd netwerk dankzij onze encryptie techniek tegen ongewenste indringers van buitenaf.


 • Probeer het gewoon!
  Niet tevreden, geld terug!